USTEC-STEs, primer sindicat d'ensenyament públic a Catalunya


USTEC·STEs (IAC) GUANYA I MILLORA ELS RESULTATS A LES ELECCIONS SINDICALS A L’ENSENYAMENT PÚBLIC
En espera que es facin oficials els resultats de les eleccions sindicals celebrades el dia d’avui USTEC·STEs (IAC) vol agrair públicament el suport que un cop més ens han atorgat els i les docents.
Agraïm el vostre suport que ens referma en la lluita per la millora de les nostres condicions laborals i per la qualitat dels sistema educatiu català. Una primera anàlisi de les dades, tot i que ens hagués agradat una major participació, ens donen uns resultats excel·lents que fan palès un cop més el suport clar dels treballadors i treballadores fent que USTEC·STEs(IAC) revalidi la seva majoria a l’Ensenyament Públic.


El professorat ha deixat clar amb el seu vot el seu posicionament, i el Departament d'Ensenyament n’ha de ser conscient que:
  • Es rebutja la política educativa d’aquest Departament, la LEC i la LOMCE.
  • Es rebutja totalment  la LEC i el seu desenvolupament en el decret de plantilles on el professorat ha volgut triar una opció totalment contraria.
  • La nostra lluita per enfortir la democràcia als centres educatius ha quedat completament legitimada. El professorat vol que la seva participació en la pressa de decisions als centres educatius pugui ser real.
  • Cal un nou sistema educatiu  que tal i com planteja la ILP d’educació, on USTEC·STEs ha estat entitat promotora, posi en qüestionament  els concerts.
També informar-vos que en el conjunt de la Funció Pública els diferents sindicats que conformen la Intersindical Alternativa (IAC) de Catalunya han aconseguit ser els majoritaris.
Barcelona, 26 de febrer de 2015