El Tempir recupera un Premi de Narrativa a Elx amb suport popular

L'associació cívica que treballa per la llengua i la cultura al migjorn valencià ha vist acomplerts els dos objectius que es proposava a la campanya de micromecenatge que va encetar fa 30 dies: Recuperar el premi de Narrativa Antoni Bru i estendre la campanya de "M'agrada el valencià"

Havent acabat el termini per a fer aportacions al web de verkami impulsada per l'ACL El Tempir, s'ha pogut aconseguir més de la xifra que es demanava per poder dur a terme aquestes activitats: 13.000 euros.

Aquesta campanya ha comptat amb la col·laboració de l'Editorial Bromera i del diari digital La Veu del País Valencià, i amb el suport de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i de la xarxa d'entitats Enllaçats per la Llengua.

A la proposta, atractiva i ambiciosa, han participat diverses entitats i persones d'arreu els Països Catalans, fet que demostra com la solidaritat entre territoris i la feina en xarxa en defensa del català pot generar sinèrgies positives i sumar esforços.

Des de la nostra plataforma, que hem col·laborat amb la difusió de la campanya, volem felicitar l'entitat d'Elx i alhora mostrar aquest objectiu assolit com un èxit de tota la gent que ha participat d'algun mode o un altre. Gràcies a tothom!