L’STEI SIGNA L’ACORD MARC AMB LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ





Font: Web Stei-i Illes Balears

L’STEI Intersindical ha signat aquest dimecres horabaixa l’acord marc amb la conselleria d’Educació per a revertir, en els propers tres anys, les retallades patides.
El document que avui s’ha signat suposa el retorn a la normalitat negociadora i, a partir d’ara, l’STEI Intersindical lluitarà per la millora educativa a la Mesa Sectorial d’Educació juntament amb les altres cinc organitzacions amb representació.
Aquest acord és fruit del diàleg i de la negociació intensa que ha tengut lloc aquests darrers mesos amb la nova administració. La ratificació de l’acord tendrà lloc els propers dies en Mesa Sectorial i, una vegada ratificat l’acord, el comitè de vaga de l’STEI i CCOO desconvocarà la vaga indefinida.
La memòria econòmica d’aquest acord preveu, per l’any 2016, un increment de 43 milions d’euros per afrontar exclusivament les mesures contemplades a l’acord. També hi ha mesures que no suposen despesa pressupostària com el retorn al Decret de Mínims.
A partir d’ara, l’STEI vetlarà pel compliment de l’acord i per la consecució de nous objectius que permetin una millora global del nostre sistema educatiu.