Bressolada 2014 dissabte 24 de maig a Perpinyà








Com cada any, La Bressola organitza la seua tradicional Bressolada. Aquesta festa ens permet reunir a tots els nins i nines, pares, mestres, però també entitats i associacions de Catalunya Nord.
Aquesta edició de la Bressolada tindrà lloc,  el 24 de maig i com és habitual, a la Passejada dels Palau dels Congressos a Perpinyà.

Començarem la diada a les 10.30 amb l'espectacle de les escoles protagonitzat per tots els nins i nines de La Bressola. Aquest any l'espectacle té com a temàtica el personatge de Manel de l'Albera, conegut com a pastor i poeta.
És també l'ocasió de compartir un bon moment amb amics i representants de les institucions dels país que, d'una manera o altra, participen al desenvolupament de les nostres escoles.
Així, a les 11.30, realitzarem l'obertura oficial de la jornada al voltant d'un discurs de benvinguda i institucional.
A continuació, la cercavila “bressolaire” començarà el seu recorregut pels carrers del centre ciutat de Perpinyà. Aquesta cercavila, representa una bonica mostra de la cultura popular catalana, gràcies a la presència de gegants, bandes de percussions, capgrossos, etc...
Un dinar popular organitzat per totes les escoles la Bressola serà proposat a tothom que vulgui gaudir de la jornada al voltant d'una taula. La venda de tiquets se farà el dia mateix.
A les 15h, engegarem la tarda amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia Pot Petit. Una representació escènica al voltant de contes i d’animació per a un públic familiar, amb l’objectiu de divertir a petits i grans, a l’hora que també aprenem un munt de coses junts.   
I per acabar la jornada, proposem una actuació Castellera amb les tres colles de la Catalunya Nord ; Els Castellers del Riberal, els Pallagos del Conflent i els Angelets del Vallespir. 
https://www.facebook.com/events/237635593093411/?fref=ts  

D'altra banda, aquest any, en el marc de La Bressolada, els antics alumnes de La Bressola us conviden a la inèdita vesprada-concert PRIMAVERA MUSIC FEST '14! 

Una festa acompanyada de dos grups i d'un DJ de l'escenari perpinyanenc.
Les festivitats començaran a partir de les 21h amb els LAND'S WAY barrejant rock folk i metal. Seguirà el grup OSKAR, portant la festa en un univers musical electro-rock sensible i fora del comú.
Continuarem amb la selecció musical de DJ Guillem fins la matinada.

Entrada de 5 euros (amb consumició)  https://www.facebook.com/events/229571273904732/?fref=ts