Avui comença el cicle "Trobem-nos amb"... [40 anys de la Bressola]



Amics de la Bressola
Avui, en el marc de la celebració dels 40 anys de la Bressola, la Llibreria Documenta de Barcelona acollirà, la primera trobada mensual amb persones vinculades a aquesta entitat.



El llibre i la lectura serà el punt de partida deTrobem-nos amb... i la celebració del 40 anys de la Bressola eixamplarà el ventall de persones i institucions a conèixer a través d'aquestes trobades.



La dinamitzadora del club de lectura, Susanna Àlvarez (http://llegeixesoque.cat), continuarà amb les tasques de coordinació del cicle i s'encarregarà de conduir les sessions.



Primera sessió de Trobem-nos amb...



Avui, dilluns 14 de setembre a les 7 del vespre presentarem el cicle a la Llibreria Documenta i comptarem amb la presència de l'editor Josep Cots (Edicions de 1984) que ens presentarà algunes de les novetats d'aquesta temporada literària: Els quaranta dies del Musa Dagh de Franz Werfel, Criatures d’un dia d'Irvin Yalom, Aquest cor que és el teu de Hans Fallada i Torero d’hivern de Miquel Adam.



Al final de la trobada, prevista cap a dos quarts de nou del vespre, les persones participants rebran el llibre relacionat amb la personalitat convidada a la sessió següent, prevista pel dilluns 5 d'octubre de 2015.





Més informació:



Associació d'Amics de la Bressola

Gran Via de les Corts Catalanes, 592 1r, Barcelona 08007

T. 93 518 18 55

amics@bressola.cat



Llibreria Documenta

C. Pau Claris, 144, Barcelona 08009

T. 93 317 25 27

correu@documenta-bcn.com



No us ho perdeu, al final farem un petit tast d’un vi del Rosselló, per començar a celebrar els 40 ANYS!!!