"Sobirania i sindicalisme", acte públic organitzat per la Intersindical-CSC

Aquest dimecres 17 de juny a l'Espai Vilaweb (cr. Ferlandina, 43), s'esdevindrà un debat organitzat per la Intersindical-CSC sobre sobirania i sindicalisme, amb la participació del sindicat basc LAB i del gallec CIG, a més de la CSC catalana. 

L'acte també servirà de presentació del llibre editat per FOCIR: "El reconeixement internacional de la Intersindical-CSC"


Web Intersindical-CSC:

Acte públic amb els secretaris generals dels sindicats CIG (Galícia), LAB (País Basc) i Intersindical-CSC (Països Catalans)


El pròxim dimecres 17 de juny a les 19.00 hores se celebrarà un acte públic amb els secretaris generals dels sindicats CIG(Galícia), LAB (País Basc) i Intersindical-CSC (Països Catalans).
Sota el lema “Sindicalisme i llibertat dels pobles” els ponents exposaran l’experiència de la lluita sindical als seus respectius països fent especial referència a la normalització del seu reconeixement internacional, tot i pertànyer a nacions sense estat. Al mateix temps, els ponents, faran èmfasi de la importància de difondre els processos de sobirania a les instàncies globals.
L’acte servirà per a presentar el llibre “El reconeixement internacional de la Intersindical-CSC” , comptant amb la presència de Mònica Sabata, Presidenta de la FOCIR, entitat que ha editat el llibre.
Ponents:
Mònica Sabata, Presidenta de la FOCIR
Ainhoa Etxaide, Coordinadora general del sindicat basc LAB
Suso Seixo, Secretari general del sindicat gallec CIG
Carles Sastre, Secretari general del sindicat català Intersindical-CSC

Data i lloc:
Dimecres 17 de juny19.00 hores a l’Espai Vilaweb (Carrer de Ferlandina, 43. Barcelona 08001)