Les publicacions de l'Editorial de Barcelona "The Secret" a l'Alguer

Notícia de l'Alguer.cat

En col·laboració amb l'associació cultural Òmnium Cultural de l'Alguer, divendres 26 de juny a les hores 19, en la sala Rafael Sari, corso Carlo Alberto, presenta les publicacions de l'Editorial de Barcelona The Secret la revista-Edicions.


ALGUER - La llibreria Il Labirinto Mondadori en collaboració amb l'associació cultural Òmnium Cultural de l'Alguer, divendres 26 de juny a les hores 19, en la sala Rafael Sari, corso Carlo Alberto, presenta les publicacions de l'Editorial de Barcelona The Secret la revista-Edicions.

L'Editora Marta Texidó, Irene Roca i l'escriptora Montserrat Cornelles, presentaran al públic alguerés los llibres Micro Secrets, i En nom de Lucrècia de Montserrat Cornelles, amb la lectura d'algunes parts de part de l'autora, Un barceloní a la guerra de Cuba, de Alex Gonzalez, El moment Exquisit de Eduard Mallen. Lo primer llibre, Micro secrets és un recull de contes breus escrivits amb una particular triada de lèxic, utilitzant lo mínim de paraules per donar lo màxim del contengut.

En Nom de Lucrècia, és un romanço de caràcter històric. Ve recontada la història de Lucrècia Borja, vista de part d'una dona catalana, i donques d'un punt de vista diferent d'aquell sòlit de la història i dels històrics italians, prevalentment hòmens. Un barceloní a la guerra de Cuba, un romanço que uneix rigor històric amb una ben documentada descripció dels fets, a personatges de fantasia. I, per acabar, El moment Exquisit, un recull de contes
breus d'alt livell literari. Històries curioses amb un final sorprendent. 

Més info:

Web The Secret-La Revista Edicions