"A tota veu", poesies d'arreu del món per la cultura i la cohesió social [Òmnium Cultural Badalona]

El proper dissabte 11 d'abril a les 19.00h a l'escorxador de Badalona tindrà lloc el recital poètic “A tota veu” que ja fa anys que es va iniciar a Badalona i s'ha desenvolupat en diferents ciutats del país.
“A Tota Veu” consisteix en una lectura pública de poesia pels volts de Sant Jordi. Els participants s’agrupen per parelles, una de les quals té com a llengua materna el català i l’altra una altra llengua estrangera. Conjuntament llegeixen en públic un poema, tant en la llengua d'origen que ha estat escrita com la traducció en català. Els participants, prèviament han fet una sessió per conèixer-se i triar conjuntament el poema.
Enguany es compta amb la col·laboració de l'Associació la Rotllana, alumnes de l'Institut Júlia Minguell i la Coral del Casal la Coral Jove Badalonense.

L'acte vol ser una celebració de la diversitat cultural i lingüística present a la ciutat i al país, que ajudi a vertebrar la necessària cohesió social amb la presència de la llengua catalana com a vehicular de les relacions interpersonals a Catalunya.
Durant l'acte es retrà un petit homenatge a personatges il·lustres de la nostra història que enguany celebren efemèride, i també es mostrarà suport davant la complicada situació del català a la Franja de Ponent.

Vídeo-resum de l'edició de l'"A tota veu" de l'any passat, a Badalona (El Barcelonès):