Lectura pública de poesies d'arreu del món a Badalona [Òmnium Cultural]


Aquest proper diumenge 1 de maig se celebra a Badalona el recital de poesia "A tota veu", organitzat per Òmnium Cultural, que va néixer a Badalona l'any 2008 mitjançant l'Espai Jove de Converses Multiculturals.

Com cada any, l'acte fomentarà la diversitat cultural existent a la ciutat i comarca del Barcelonès Nord, junt amb la cohesió social que significa juntar diferents persones d'origen no català llegint poesia en la seva llengua i en català com a llengua acollida.

Enguany, a més de diferents voluntaris i voluntàries catalanoparlants i no que formaran parella poètica, participaran a la Festa personalitats del món de la cultura d'arreu dels Paisos Catalans, com l'ex-director de la xarxa d'escoles Bressola de la Catalunya Nord Joan-Pere Le Bihan (que recitarà un poema del mallorquí Guillem d'Efak sobre Ramon Llull) o l'historiador italià Stefano Mª Cingolani, autor de diverses obres sobre historiografia catalana.

Les llengües que aquest any es podran escoltar seran: l'urdú, l'italià, el castellà, el rús, l'àrab, el basc i l'armeni, a més del català com a llengua vertebradora de la societat catalana.

L'acte serà diumenge 1r de Maig a les 19 hores a la Plaça de la Vila de Badalona (línia 2 de metro "Pompeu Fabra").

Més informació:
Òmnium Cultural Barcelonès Nord