Enllaçats convoca actes per reclamar l'espai de comunicació en català


Des de la xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua us anunciem diverses accions que es faran pels volts de Sant Jordi reclamant el bastiment de l'espai de comunicació en català a diferents parts del domini lingüístic.

Recordem que des del passat mes d'octubre Enllaçats encetà una campanya en aquest sentit impulsant un manifest signat per més de 150 entitats i un miler de persones, amb personalitats del món de la cultura, la política i els mitjans.

Us adjuntem cartell amb les diferents convocatòries.

Les concentracions seran de caràcter simbòlic per instar les institucions a apostar per l'enfortiment de l'espai comunicatiu, amb la reciprocitat de tots els canals en català i la reobertura de RTVV.

Convocatòries:

22 d'abril:

VALÈNCIA: Concentració a les 11:30 davant el palau de la Generalitat (Plaça de Manises)

ELX: Concentració a les 19 h a la Plaça de Baix (plaça de l'ajuntament)

BARCELONA: Lectura pública del manifest per un espai de comunicació en català dins de l'assemblea pública dels Amics de la Bressola. A les 20 h als cinemes Texas (carrrer Bailèn, 205) 

L'ALGUER: Presència del manifest per l'espai de comunicació en català dins de la Festa de Sant Jordi, a cura d'Òmnium Cultural de l'Alguer

Us convidem a participar d'aquestes activitats i que ens podeu ajudar a difondre-les.

També:

A les Illes Balears membres de l'STEI-i i de l'Assemblea de mestres i professors en català es reuniran amb el Govern per proposar la creació d'un Consell audiovisual de l'espai de comunicació en català.

A la Franja respresentants del Moviment Franjolí per la Llengua llegiren el manifest Enllaçats per un Espai de Comunicació en Català el passat mes de març en el marc de les Jornades per la dignificació lingüística de Fraga.

Per a més informació: enllacatsperlallengua@gmail.com


Gràcies i salutacions,

Comunicació ExLL