Enllaçats dóna suport a la Festa per la Cultura d'ACPV

Aquest 23 d'abril a les 20 h serà molt especial a València, ja que des de l'entitat Acció Cultural del País Valencià s'organitza la "Festa per la Cultura" a la Plaça de Bous, un lloc emblemàtic en la història  de les manifestacions públiques del valencianisme.

Aquesta plaça va ser l'escenari on van fer grans discursos personalitats valencianes com Joan Fuster o Vicent Andrés Estellés, i durant molt de temps va ser el símbol d'un País Valencià amb voluntat de redreçament nacional i social.

Enguany, després d'anys de prohibicions, Acció Cultural ha tornat a convocar una festa a la Plaça de Bous, amb un magnífic cartell d'actuacions musicals i molt de suport institucional, ara que el canvi polític ha arribat a la Generalitat valenciana.

Des de la xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua donem suport a aquesta iniciativa i encoratgem la gent a recuperar simbòlicament aquest escenari clau en la memòria històrica recent del país.

El País Valencià té grans reptes en el futur (finançament, corredor mediterrani, autogovern, normalització del valencià, ensenyament, combatre les desigualtats socials, recuperar els mitjans en llengua pròpia, etcètera) que han de poder realitzar-se amb voluntat política i amb el suport de les entitats que formen part de la societat civil, una societat civil que durant molts anys ha exercit amb voluntarisme un paper de defensa de la identitat del territori que li corresponia a les institucions del país, però que aquestes no entomaven.

En aquests moments de grans reptes per la societat valenciana, Enllaçats per la Llengua vol mostrar el seu compromís amb el canvi encetat al País Valencià, i per això vol sumar-se al actes que organitza Acció Cultural per la Diada del 25 d'abril, tant la manifestació convocada el dia 23 d'abril a les 18 h a la plaça de Sant Agustí, com al concert de la  Festa per la Cultura de les 8 de la vesprada a la Plaça de Bous.

Bona Diada del 25 d'abril!

Enllaçats per la Llengua
una llengua #ambsenyal  #FemPaísValencià