Contacontes i excurssió a Elna [Informació dels Amics de la Bressola]

Pròximes activitats dels Amics de la Bressola:

Aquest dissabte vine a la sessió de contacontes amb accent nord-català: “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret a DOCUMENTA, Barcelona

L'espai de la llibreria DOCUMENTA, és el marc escollit per a una sessió de contacontes molt especial, la presentació de  “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret.
La sessió començarà a les 12 del migdia i, tenint en compte que el llibre -que estarà a la venda -, està pensat per a tots els que volem viatjar i somiar aventures, siguem grans o petites.
La Carta és el nom del conte que ens explicarà la darrera aventura d’en Fermí i la Valentina, els dos ratolins del mas Casablanca, per la Catalunya del Nord.
El viatge dels ratolins es converteix en una aventura divertida i si veniu a la sessió de dissabte coneixereu llocs i històries que de ben segur us agradaran molt.
Entrada gratuïta.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sortida cultural a ELNA, 31 de maig de 2015


Els Amics de la Bressola i l’IPECC (INSTITUT DE PROJECCIÓ EXTERIOR DE LA CULTURA CATALANA) han arribat a un acord de col·laboració entre ambdues entitats amb la finalitat d’apropar Catalunya Nord al sud compartint sortides culturals com a mínim un cop l'any.

Amb aquest objectiu les sortides i alguns actes d’ambdues entitats seran enviats a tots els seus associats amb la voluntat que puguin participar-hi i gaudir de les activitats programades siguin socis de l’IPECC o dels Amics.

I és per això, que avui us volem informar i animar a participar de la sortida que han preparat a Elna pel proper dia 31 de maig.


Sortida a Elna. Dia de la Memòria. Remembrança de la Massacre del 1285

Organitza: IPECC

Diumenge, 31 de maig de 2015

7.30: Sortida autocar de la Plaça de la Universitat, davant de la Universitat
21.00: Arribada a Barcelona.

Import: Autocar i dinar: 50 €


Més informació i inscripcions:

INSTITUT DE PROJECCIÓ EXTERIOR DE LA CULTURA CATALANA
Hotel d’Entitats. Providència, 42. 08024 BARCELONA (Països Catalans)
Tel: 93 213 76 48 // e-mail: ipecc@ipecc.cat // Web: www.ipecc.cat