Atac al català [Amics de la Bressola]

Encara no ens havíem refet de l’analfabetisme històric del cònsol espanyol a Perpinyà, el Sr. Gaudencio Villas, que la setmana passada va proposar canviar la marca “Perpinyà la catalana” per “Perpinyà la francesa”, paraules que van crear indignació entre les autoritats nord catalanes per la intromissió del diplomàtic espanyol, que ara hem de lamentar un nou atac a la immersió lingüística a les escoles del Principat per part del sempre anticatalà ministre d’Educació, Sr. Wert.
Volem fer evident que aquest atac no és un cas aïllat, sinó que respon a una estratègia d’estat premeditada per exterminar la nostra llengua a tots els territoris de parla catalana, i denunciar que en aquesta estratègia el màxim òrgan repressor són els estaments judicials de l’estat.
Els Amics de la Bressola diem no a la persecució i repressió lingüística, no a la catalanofòbia, no a l’insult permanent, i no a la segregació dels nens i nenes a les nostres escoles.
Per això, en aquest moment,  volem mostrar públicament el nostre suport i compromís en la defensa del model d’immersió lingüística a les escoles, i concretament al procés d’inscripciódels alumnes a les escoles.
Defensem i defensarem el nostre model d’escola catalana i en català. 

Aleix Andreu i Oliver
President de l'Associació d'Amics de la Bressola