Descobreix la Catalunya Nord a través dels seus escriptors [Amics de la Bressola]


Torna el Club de Lectura: la millor manera de descobrir i conèixer la Catalunya Nord a través dels seus escriptors i els seus textos.

Enguany el farem al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística, al Portal de Santa Madrona, 6-8, 08001 Barcelona.

Inici: 
dimarts 25 de novembre, a les 7 de la tarda
Presentació del projecte del Club de lectura.
Ens hi acompanyarà l’escriptor Miquel Arnaudies1er autor (Joan-Daniel Bezsonoff)
1a sessió: dimarts 2 de desembre (7 a 8 tarda)
2a sessió: dilluns 15 de desembre (7 a 8 tarda)2n autor (Jordi Pere Cerdà)
1a sessió: dilluns 12 de gener (7 a 8 tarda)
2a sessió: dilluns 19 de gener (7 a 8 tarda)Per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia per garantir la plaça a amics@bressola.cat.


Inscripció: gratuïtaBarcelona, novembre 2014


Bon dia, tots i totes vosaltres el curs passat vau expressar interès per participar del Club de Lectura. Enguany comptem amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i en concret de la Direcció General de Política Lingüística, que han apostat pel format.

Ara queda la part més difícil. Aconseguir un grup de 10-12 persones que ens ajudin a dur a terme el Club amb la seva participació, començant pel dimarts 25 de novembre. 

Si voleu, podeu, us fa il·lusió, o coneixeu a qui li pot interessar, si us plau, ajudeu-nos a fer la difusió. Dilluns volem que la sala de documentació de Política Lingüística se’ns quedi petita, i afegim, el moment que vivim a la Catalunya Sud ens ha d'ajudar també al Nord: perquè avui més que mai ens cal mantenir la flama de la llengua viva!!!

Ajudeu-nos, participeu-hi! Us recordem, confirmacions a amics@bressola.cat


Associació d'Amics de la Bressola

Cap comentari: