Enllaçats dóna suport a la Manifestació del 7 de febrer a Amposta en defensa del territori



La xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua dóna suport als convocants de la manifestació del proper 7 de febrer a Amposta en defensa del territori i de l'ecosistema al voltant del riu Ebre que, novament, és amenaçat davant l'aprovació, el proppassat 5 de gener pel Govern espanyol en funcions del Partit Popular, d'un nou "Plan Hidrológico Nacional" (PHN).

Des de les entitats que formen la plataforma en defensa de la llengua catalana, es considera que cal, així mateix, fer costat i solidaritzar-se amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre, que ha mostrat el seu rebuig a l'aprovació del PHN, ja que ho consideren com una agressió que posa en risc la sostenibilitat del paisatge i de l’ecosistema del Delta de l'Ebre.

Darrere una llengua hi ha un territori on viuen els seus parlants, i una part d'aquest territori es veu amenaçada novament per accions que no tenen en compte la sostenibilitat mediambiental de la zona, i que es volen dur a terme sense el consens dels col·lectius locals.

Animem entitats i persones a sumar-se en la defensa del territori perquè vagin el proper 7 de febrer a mostrar el seu rebuig al nou PHN que inclou un transvasament del riu Ebre.


#LoRiuÉsVida
#EnllaçatsAmbLoRiu



Enllaçats per la Llengua

enllacatsperlallengua@gmail.com

http://exllengua.blogspot.com/