Ja pots signar el Manifest Enllaçats per un Espai de Comunicació en Català

El passat 24 d'octubre la xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua impulsà una campanya demanant un Espai de Comunicació en Català, la reobertura de RTVV i la reciprocitat de tots els canals en la nostra llengua.

Dins de la campanya es va llençar el manifest: ENLLAÇATS PER UN ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ, que ràpidament va aconseguir el suport de més de 115 col·lectius de tot el domini lingüístic, entre ells sindicats, mitjans, entitats de defensa de la llengua, partits polítics i, fins i tot, algun ajuntament i federació esportiva.

La campanya aconseguí també l'adhesió de persones significades del món de la cultura, el periodisme, la política i l'associacionisme. Figures de renom com els escriptors Jaume Cabré, Joan Francesc Mira o Núria Cadenes, professionals dels mitjans com Jordi Robirosa, Empar Marc o Amàlia Garrigós, músics com Xavi Sarrià o Feliu Ventura o càrrecs públics del món polític com Marina Albiol, Eulàlia Reguant, Brice Lafontaine, Agustí Cerdà o Paulí Fontoba hi mostraren el seu suport al Manifest.

Ara fa pocs dies se n'obriren les adhesions individuals a tot el món per a què, de manera simbòlica, pogués ser-ne partícep d'aquesta iniciativa.
Podeu signar en el següent enllaç, de manera ràpida i senzilla:

LLEGEIX EL MANIFEST

ACCÈS AL FORMULARI