Entitats d'Enllaçats per la Llengua d'arreu el territori es reuniran a Perpinyà en el marc de la Bressolada 2015

El pròxim dia 30 de maig diverses entitats d'Enllaçats per la Llengua d'arreu del territori faran un plenari a la Casa de la Generalitat de Perpinyà a les 10:30 del matí(*) en el marc de la Bressolada 2015.

En aquesta reunió es debatran temes diversos com la situació de l'escola en català, la solidaritat entre territoris i la valoració de la tasca feta per la xarxa d'entitats en 2015, a més de valorar possibles actes simultanis en defensa del català i donar suport explícit a les escoles catalanes de la Catalunya Nord.

Aquesta reunió forma part de les trobades anuals que les entitats d'Enllaçats per la Llengua fan regularment per coordinar-se en els accions de defensa i valorització del català a tot el territori.



Perpinyà, maig de 2015


Salutacions cordials,



Enllaçats per la Llengua http://exllengua.blogspot.com
enllacatsperlallengua@gmail.com
*El lloc de la reunió serà a la Casa de la Generalitat (cr. De la Fusteria, 1. Perpinyà)



Enllaçats per la Llengua va sorgir davant la necessitat d’actuar conjuntament a tots els territoris dels Països Catalans de manera coordinada. Ha fet costat a la Bressola, als alcaldes i docents de la Franja de Ponent, a la Vaga Indefinida per l’educació a les illes Balears, a les agressions i amenaces contra la llengua al País Valencià i en general a l’ofensiva del PP en contra de la llengua allà on governa.




Entitats que formen part d'Enllaçats per la Llengua:



STEPV, STEI i IB, USTEC-IAC-STES, Intersindical-CSC, Associació Amics de la Bressola, ACL El Tempir, Òmnium Cultural de l'Alguer, Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua (FEV), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC), Assemblea de Mestres i professors en català Illes Balears, Castelló per la llengua, Plataforma PROU, Moviment Franjolí per la Llengua, Centre de Cultura Catalana d'Andorra, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), CIEMEN, Confederació d'AMPAs Gonzalo Anaya, Coordinadora Obrera Sindical (COS), Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA), Plataforma pel Dret a Decidir (PDD), Enllaçats No Acatem, Acció Cultural Països Catalans, Agrupació Borrianenca de Cultura, Plataforma pel Dret a decidir País Valencià, Joves pel Dret a Decidir (JODaD)