Entitats de tot el domini lingüístic celebren la trobada anual d’Enllaçats per la Llengua a Castelló


Entitats de tot el domini lingüístic celebren la trobada anual d’Enllaçats per la Llengua a Castelló

La xarxa d'entitats Enllaçats per la Llengua (ExLL), que aplega col·lectius d’arreu del domini lingüístic català, es reunirà el 17 de desembre a Castelló de la Plana per celebrar la trobada anual que cada any fa coincidir amb l’aniversari de les Normes de Castelló de 1932.

En aquesta reunió plenària, que es durà a terme a la seu del sindicat STEPV-Iv (c/ Marqués de Valverde, 8) a les 11.00, es farà un repàs de totes les campanyes, trobades i activitats desenvolupades durant l’exercici, especialment de l’espai de comunicació en català i les seves darreres novetats, i de l’ampliació de la xarxa a altres col·lectius. També es proposaran accions encaminades a la unitat i l’ús social de la llengua en cadascun dels territoris de parla catalana, com marca la Declaració d’Elx impulsada per ExLL a l’octubre a la capital del Baix Vinalopó.

A les 13.00, ExLL participarà en l’acte central de la commemoració de les Normes de Castelló organitzat per la plataforma Castelló per la Llengua, que es celebrarà a la Plaça Major de Castelló. Hi farà un breu parlament sobre l’espai audiovisual comú en llengua catalana, que llegirà el president de l’Associació Amics de la Bressola, Aleix Andreu.

Recordatori d’activitats d’ExLL del 17 de desembre a Castelló de la Plana:
Reunió plenària d’ExLL: 11.00, c/ Marqués de Valverde, 8
Parlament sobre l’espai de comunicació en català: 13.00, Plaça Major

Enllaçats per la Llengua, desembre de 2016

enllacatsperlallengua@gmail.com

Cap comentari: