Enllaçats a l'assemblea dels Amics de la Bressola (22 d'abril Barcelona)

Aquest divendres 22 d'abril a les 20 hores l'associació Amics de la Bressola celebrarà una assemblea pública als Cinemes Texas de Barcelona (cr.Bailèn, 205), on explicaran les diferents activitats que duen a terme en suport de les escoles Bressola de la Catalunya Nord, en el marc de la celebració dels 40 anys de la primera Bressola i dels #30anysAmics.

Durant l'acte es projectarà el tràiler ampliat d'un documental que s'estrenarà properament sobre els centres escolars de la Bressola.

En el marc d'aquesta jornada Enllaçats per la Llengua farà una lectura pública del manifest "ENLLAÇATS PER UN ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ", que impulsà la xarxa d'entitats el passat octubre, reclamant el bastiment d'aquest espai i la reciprocitat de tots els canals en català.- Info Bressola -

Aquest divendres, 22 d'abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, els Amics de la Bressola celebrarem el trentè aniversari, farem balanç i presentarem els actes i programació d'activitats pels propers mesos.

Ho farem en un acte conjunt amb diverses entitats que treballen per la llengua, l'educació i la cultura arreu del país i presentarem, a Barcelona, el “Manifest per un espai comunicatiu català” de la plataforma Enllaçats per la Llengua.

Us convidem a assistir i participar-hi.

A les 8 de la tarda, al cinema Texas de Barcelona es farà l'Assemblea dels Amics de la Bressola.

A les 8.30 de la tarda farem l'acte de presentació del Manifest per un espai comunicatiu en català.

I tot seguit farem una projecció exclusiva d'un part del documental que estem produint des dels Amics de la Bressola per explicar els 40 anys de la Bressola i que es podrà veure una prèvia en gran format.

Després del visionat hi haurà un tastet de vins del Rosselló i espai de conversa amb els assistents.

L'aforament és limitat i us demanem que ens confirmeu ben aviat la vostra assistència a:comunicacioamics@bressola.cat

Tota aquesta activitat es farà al cinema Texas (Carrer de Bailén, 205. Barcelona)

També us volem informar que des d’avui celebrem els 40 anys de la primera escola de la Bressola amb un seguit de salutacions i reconeixement de la feina feta. Enric Larreula ha estat el primer a fer-ho des de VilaWeb. Cada dia si entreu a VilaWeb podreu veure una felicitació.. fins arribar a 40 felicitacions x 40 anys. I sense adonar-nos ja estarem celebrant La Bressolada 2016!

http://www.vilaweb.cat/noticies/enric-larreula-quaranta-anys-son-molts-pero-encara-som-drets-i-som-mes/

#30AmicsBressola

www.amicsbressola.cat

Cap comentari: