Enllaçats per la Llengua crida a participar als actes del 25 d’abril


Enllaçats per la Llengua crida a participar als actes del 25 d’abril

La xarxa d’entitats d’Enllaçats per la Llengua, formada per col·lectius de tota l’àrea lingüística catalana, crida a la participació als actes de la Diada del 25 d’abril, en què es commemora la pèrdua de les llibertats nacionals del País Valencià.

Enllaçats per la Llengua es compromet amb la recuperació de les nostres llibertats nacionals, la nostra llengua i la nostra cultura, i considera que cal que la societat es mobilitzi per aconseguir-ho. Per açò, anima les entitats i les persones a participar activament en tots els actes unitaris convocats per les entitats que formen part d'aquesta xarxa que enllaça els nostres territoris.

A més, Enllaçats per la Llengua comparteix la reivindicació d’un nou sistema de finançament que acabe amb l’espoli fiscal que pateix el poble valencià, del lliure exercici pel dret a decidir i la necessitat d’un espai comunicatiu en català que faça realitat la reciprocitat de les emissions de tots els canals de ràdio i televisió en la nostra llengua en tots els territoris de parla catalana (Catalunya Nord, La Franja, L’Alguer, Catalunya, País Valencià, Andorra i Illes Balears). Aquestes són tres de les reivindicacions centrals de la Diada del 25 d’abril, que tindrà lloc al País Valencià els propers dies, i en especial dels actes que se celebraran dia 29 d’abril convocats per Acció Cultural del País Valencià.

Els actes seran:
Festa per les nostres televisions. Dia i hora: 29 d'abril a partir de les 10.30 h. Lloc: Jardins de Vivers, València.
Manifestació «Ja n'hi ha prou, per un finançament just». Dia i hora: 29 d'abril a les 18 h.
Lloc: Pl. Sant Agustí, València.
Concert Jove. Dia i hora: 29 d'abril a les 20 h. Lloc: Jardins de Vivers, València.

País Valencià, 22 d’abril de 2017