Fi de curs del Club de lectura d'autors de Catalunya Nord [Amics de la Bressola]

El club de lectura d'autors de la Catalunya Nord clou el pròxim dilluns 8 de juny amb Enric Larreula i el seu "Terres Verges". A més, tots els inscrits a aquesta darrera sessió, pel sol fet d'inscriure-s'hi tindran d'obsequi un exemplar del llibre objecte de l'activitat. No us perdeu la Fi de curs del Club de lectura dels Amics de la Bressola!!


Festa grossa de la lectura!

Aquest curs 2014-15, hem tingut l'oportunitat de llegir i compartir els llibres següents: Matar De Gaulle de Joan Daniel Bezsonoff i Poesia completa de Jordi Pere Cerdà.

Per acabar el curs farem festa grossa de la lectura!

Dilluns 8 de juny, a les 19h. , sessió de club de lectura de Terres verges d'Enric Larreula, amb la presència de l'autor, a la Llibreria Documenta.

Podeu passar a recollir el vostre exemplar per la Llibreria Documenta (carrer Pau Claris, 144, de Barcelona), a partir del dilluns 25 de maig.

De manera gratuïta, després d'omplir la fitxa d'inscripció al club, rebreu el llibre i una fitxa de lectura.

I després, un «clàssic»: llegirem el llibre. Finalment,  dilluns 8 de juny compartirem Terres verges amb altres lectores i lectors –i amb Enric Larreula!–.

Si ja has llegit el llibre, si no ho has fet però t'agradaria fer-ho, si vols parlar amb l'autor o compartir el gust per la lectura amb altres persones, el Club dels Amics de la Bressola és el teu espai.
Com diria aquella: «Jo no m'ho perdria!»