Volem mitjans públics en valencià!



Enllaçats per la Llengua (ExLL) convida a participar demà 29 de gener a la concentració a València convocada per ACPV en contra del tancament de RTVV, i Catalunya Ràdio al País Valencià. Nosaltres ens hem posicionat diverses vegades reclamant uns mitjans de comunicació propis, públics i en valencià, així com un dels acords arribats durant la nostra reunió del 21D a Castelló fou la d'ajudar a vertebrar un espai comunicatiu en català. L'última acció en aquest sentit ha sigut la de fer una petició a la Generalitat de Catalunya per tal de reclamar que enviï el senyal digitalitzat amb prou potència per  a rebre els mitjans de la CCMA al País Valencià. 
Una vegada més diem, PAÍS VALENCIÀ: DIGNITAT!



Serà el dimecres 29 de gener a les 19h a la plaça de Manises de València

El dimecres 29 de gener farà dos mesos del tancament de RTVV i una setmana del de Catalunya Ràdio. I fa 3 anys que va obligar Acció Cultural a tancar TV3. Així, el Govern valencià ha tancat totes les televisions i ràdios públiques que emetien en català: una agressió a la llengua i la cultura dels valencians, i una greu restricció de la pluralitat informativa i la llibertat d’expressióI, a més, ha convertit Acció Cultural en l’objectiu a abatre, amb una reiterada i malaltissa persecució política i econòmica, per evitar que continuem complint el nostre paper de promoció de la llengua i la cultura i dels valors de progrés, de mobilització social i de treball unitari en favor d’aquells valors. 

Comprovada reiteradament la nul·la voluntat de diàleg d’un Govern que utilitza la censura i la repressió per sistema, cal impulsar la mobilització social com a única via per a fer possible un canvi. Cal, ara, denunciar la censura i afirmar que els valencians volem RTVV, Catalunya Ràdio i TV3: volem mitjans públics i de qualitat en la nostra llengua
El Comité d’Empresa de RTVV, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i la Unió de Periodistes Valenciansus convoquem el dimecres 29 de gener a les 19h a la plaça de Manises de València a un acte conjunt d’afirmació de la llibertat i de denúncia de la censura.