La xarxa d'"Enllaçats per la Llengua" condemna els atemptats perpetrats a Barcelona i a Cambrils



La xarxa d'entitats d'arreu dels Països Catalans "Enllaçats per la Llengua" condemna els atemptats perpetrats a Barcelona i a Cambrils, i fa arribar tot el seu suport a les víctimes i als familiars de les persones afectades.

Volem expressar la nostra preocupació pels fets que se succeeixen, des de fa estona, en diversos països d'Europa i del món. La violència només engendra violència i fa que el conflicte de cada vegada es faci més gran, es globalitzi i sigui més difícil trobar-hi una solució.

Enllaçats insta les institucions dels diversos països perquè cerquin de forma persistent i ràpida una sortida pacífica i dialogada d'aquest conflicte mundial.

Consternats encara pels fets succeïts a Barcelona i a Cambrils, Enllaçats per la Llengua, vol enviar un missatge d'ànim i de suport a la societat catalana. Estam convençuts que la solidaritat i l'acolliment que sempre s'ha fet de persones i cultures de tot el món, continuarà endavant. La violència no aconseguirà vèncer l'esperit obert, pacífic i democràtic que sempre ha exercit el poble català.

 #TotsSomBarcelona  
 #Notincpor 



                                                                                                        Enllaçats per la Llengua
                                                                                                       Barcelona, agost de 2017