Xerrada sobre l'Ovidi compromès a Gràcia amb el suport d'Enllaçats [Correllengua 2015]

El proper dimarts 13 d'octubre a les 19.30 es celebrarà al Centre Artesà Tradicionarius de Gràcia (Barcelona) una xerrada sobre l'Ovidi Montllor compromès, quant a l'activisme i la lluita del cantautor valencià.

La jornada s'emmarca en els actes de cloenda del  Correllengua 2015, que enguany commemora el vintè aniversari de la mort d'Ovidi Montllor, i és coordinat i organitzat per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua_CAL i l'ANC de Gràcia, amb la col·laboració de diverses associacions de Gràcia i el suport de la plataforma d'Enllaçats per la Llengua.

La conferència comptarà amb dues persones molt significades i compromeses del País Valencià: l'històric activista i militant del PSAN, Josep Guia, i l'escriptor i periodista Francesc Viadel, especialista en el moviment anticatalanista conegut com a "blaverisme".
Presentarà l'acte Òscar Adamuz, responsable de comunicació d'Enllaçats per la Llengua i, a l'acabar la xerrada, començarà un breu concert acústic d'algunes cançons de l'autor de l'homenatjat autor d'Alcoi, a càrrec de Cati Plana, Marc Figuerola i David Farrarós.

Font: Assemblea Nacional Catalana de Gràcia