Segueix el cicle "Trobem-nos amb...", celebrant els 40 anys dels Amics de la Bressola



Trobem-nos amb...Carles Duarte i Maite González

Segona sessió de Trobem-nos amb... la trobada mensual amb persones vinculades a l'Associació d'Amics de la Bressola

El proper dilluns 5 d'octubre a les 7 del vespre està prevista la segona sessió del cicle a la Llibreria Documenta.

La primera sessió de Trobem-nos amb... fou el dilluns 14 de setembre i vam comptar amb la presència de l'editor Josep Cots (Edicions de 1984). Podeu llegir la crònica de l'esdeveniment aquí.

El dilluns 5 d'octubre comptarem amb la presència de Carles Duarte i Maite González. El llibre i la lectura és el punt de partida de Trobem-nos amb... i amb ells comentarem La mà del temps, un llibre amb poemes d'en Carles i fotografies de la Maite, editat per Arola l'any 2013.


Al final de la trobada, prevista cap a dos quarts de nou del vespre, les persones participants rebran el llibre relacionat amb la personalitat convidada a la sessió següent, prevista pel dilluns 2 de novembre de 2015.

L'Associació d'Amics de la Bressola celebra els 40 anys de la Bressola amb la lectura com a protagonista

L'Associació d'Amics de la Bressola és una entitat amb més de 500 socis sensibles a la tasca que desenvolupa la Bressola, que procura divulgar-la i obtenir suports morals, materials i econòmics per a dotar-la de mitjans: tots els recursos que aconsegueix l'Associació es destinen íntegrament a la Bressola. En els darrers anys, l'associació ha organitzat un club de lectura per tal de donar a conèixer autors de Catalunya Nord, fet que ha permès conèixer i llegir les obres de Miquel Arnaudies, Joan Lluís-Lluís, Joan-Daniel Bezsonoff, Jordi-Pere Cerdà i Enric Larreula.

En el marc de la celebració dels 40 anys de la Bressola, la Llibreria Documenta de Barcelona acull, a partir de setembre de 2015 i fins a juny de 2016, una trobada mensual amb persones vinculades a aquesta entitat.



Més informació:



Associació d'Amics de la Bressola

Gran Via de les Corts Catalanes, 592 1r, Barcelona 08007

T. 93 518 18 55

amics@bressola.cat



Llibreria Documenta

C. Pau Claris, 144, Barcelona 08009

T. 93 317 25 27

correu@documenta-bcn.com