STEI-Intersindical dóna suport a la Crida per l'Escola que volem

STEI-Intersindical dóna suport a la Crida per l'Escola que volem que es fa avui al Pais Valencià.  Aquesta mobilització, i el document elaborat per l'Escola Valenciana, i presentat el passat 7 de febrer, defineix el model d’escola valenciana per al futur.
Per a l'STEI és molt important aquesta nova iniciativa de la comunitat educativa, perquè és més necessari que mai un canvi de model de dalt a baix, que paralitzi l’aplicació de la LOMCE, que potenciï l’escola pública i la dignifiqui, i que situi el valencià com a llengua vehicular del sistema educatiu sobre el qual construir un model plurilingüe i que tambe millori les condicions laborals del professorat.
Per això cal definir aquest model perquè l’apliqui un nou govern de diferent signe polític a l’actual, després de les eleccions de maig, al País Valencià, i de novembre, al conjunt de l’estat.
STEI-Intersindical treballa per això i dóna suport a la Crida convocada per Escola Valenciana. Per això instam i animam el professorat i la comunitat educativa a donar suport a la mobilització.