Mostra de cinema en català 11 i 12 de febrer a Andorra [Centre de Cultura Catalana]

El Centre de la Cultura Catalana celebrarà aquesta setmana la Mostra de Cinema Català, i ho farà amb dos documentals que es presentaran els dies 11 i 12 de febrer a les 20.00 h al Centre Cultural La Llacuna, com sempre, amb entrada gratuïta.
Seguint la tendència dels darrers anys, el CCC presenta a la Mostra de Cinema dos documentals que si no fossin portats a través de la Mostra, no podrien veure’s a les sales del país.
Enguany la Mostra segueix la línia de la temporada passada i projecta la segona part de Són bojos, aquests catalans!? I un nou documental del periodista Enric Canals que anteriorment ja va portar a la Mostra el documental  Pujol/Catalunya. El consell de guerra. Enguany, Canals ha cedit al CCC una projecció inèdita. Per tant, l’estrena d’aquest documental serà a Andorra.
Com és habitual, per als assistents a la mostra, els directors de les produccions faran una exposició prèvia al documental i hi haurà el posterior torn de preguntes un cop finalitzada la projecció.Cap comentari: