Escola Valenciana reclama suport econòmic per seguir endavant

Arranca el projecte de Verkami anomenat "Fes Escola Valenciana!", una proposta de micromecenatge per tal què la gent contribuesca econòmicament a fer viable el funcionament de les activitats que duu a terme l'entitat cívica de normalització i defensa del valencià a l'escola i al carrer. 

Les contribucions econòmiques es realitzen mitjançant el web www.escolavalenciana.org/verkami. Escola Valenciana té per objectiu reunir 60.000€ en els 40 dies que dura aquest repte de micromecenantge amb 12 paquets de recompenses diferents perquè la gent trie en un ventall de possibilitats que van entre l'aportació de 10€ fins a 3.000€. 

Aquest és el projecte de Verkami més important que s'ha llançat fins ara al País Valencià i l'entitat fa una crida social per tal de poder aconseguir l'objectiu marcat i mantindré actiu aquest moviment global de defensa del valencià , que ha esdevingut un grup de pressió constant i constructiu en la vida social, educativa i política valenciana.

+informació


PREMIS OCTUBRE

Dissabte a la nit es lliuren els Premis Octubre, un dels referents literaris dels Països Catalans. Serà a partir de les nou del vespre a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, en una gala on actuarà Maria del Mar Bonet retent homenatge als tres escriptors de l'any: Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel. La vetllada també servirà per fer una aportació a la caixa de resistència de l'assemblea de docents de les Illes Balears representada per l'enllaçada Maria Antònia Font.

+informació