ÒMNIUM CULTURAL DE L'ALGUER CELEBRA LA FESTA DE N. S. DE LA MERCÈ

Òmnium Cultural de l’Alguer continua la pròpia col·laboració amb els Frares Mercedaris de la parròquia de l’Alguer, l’històric orde religiós fundat a Barcelona l’any 1218 i arribat a l’Alguer l’any 1654 gràcies al Bisbe alguerès i mercedari Francesc Boyl.
En ocasió de la Festa de N.S. de la Mercè, Òmnium Cultural de l’Alguer, divendres 2 i dissabte 3 d’agost, a les hores 18, en los espacis de la parròquia, presentarà calqui u dels jocs populars del passat: la baldúfola, les bales de vidre, lo pilombí i el tiraelàstic.
En aqueixos dies hi siguerà també un estand on se poden trobar les publicacions en alguerés realitzades de la nostra associació i endiriçades als minyons i una petita exposició dels jocs, amb els quals vengueran organitzades petites competicions en los espacis de la parròquia.
Durant les dues jornades, los socis d’Òmnium Cultural de l’Alguer sigueran a disposició per donar informacions als interessats a propòsit de les activitats que l’associació porta envant i per eventuals demanes d’adhesió.
Òmnium Cultural de l’Alguer convida tots a participar a totes les manifestacions en programa per la festa, que començaran dilluns 29 de juliol i acabaran diumenge 4 d’agost.

Lo President
Stefano Campus