La Bressola comença nou curs estrenant un nou centre a Pesillà

Font: La Bressola
El passat 6 d'octubre es va fer l'acte oficial d'inauguració de la nova Bressola de Pesillà de la Ribera (Rosselló, Catalunya Nord), que va començar el nou curs (com la resta de centres) el 4 setembre.

Aquest nou centre de la xarxa d'escoles associatives de Catalunya Nord s'obre amb onze alumnes en una població que compta amb vora 3400 habitants (Pesillà).
L'escola es troba a la Casa Pau Berga, al carrer Paul Astor.

Al'acte assistiren autoritats locals com el batlle de Pesillà Jean-Paul Billes, a més del president de la Bressola Jean-Sébastien Haydn i el president dels Amics de la Bressola Aleix Andreu.

Aquesta nova escola ve a unir-se a les ja existents de Nyils (que celebrà fa pocs dies els seu quarantè aniversari), Prada de Conflent, Sant Galdric (Perpinyà), El Soler, Sant Esteve, El Vernet (Perpinyà) i el centre de Secundària Pompeu Fabra. S'ha de recordar el tancament de la Bressola de Càldegues (Cerdanya) durant l'exercici 2012.


La nova escola de Pesillà va rebre la visita al mes de setembre de la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que expressà el seu suport a la nova obertura.
Font: la Bressola


La jornada del 6 d'octubre que inaugurava el nou centre educatiu de Pesillà va tenir un caire festiu i d'arrelament al barri, comptant amb la presència dels Castellers del Riberal.

Font:
http://www.bressola.cat/
http://amicsbressola.cat/
http://www.catnord.cat/llengua/ensenyament/372-una-escola-bressola-a-pesilla
https://catalunyanord.vilaweb.cat/noticies/altres-noticies-77/
http://france3-regions.francetvinfo.fr/occitanie/emissions/jt-local-1920-pais-catala

Font: La Bressola