Per una RTVV al servei del País Valencià


Una RTVV al servei del País Valencià

Hui en dia, els mitjans de comunicació construeixen una ferramenta persuasiva que ens permet mantenir-nos en una costant comunicació amb els successos socials, polítics i econòmics tant a escala nacional com internacional.

En les societats contemporànies, és cada cop major la importància dels mitjans de comunicació massius. Açò influeix sobre la forma d'actuar o de pensar de les persones. Ells aconsegueixen modificar la forma en què les persones coneixen i comprenen la realitat que ens rodeja, per açò mateix el nostre objectiu primordial radica en la necessitat d'uns mitjans de comunicació que tinguen la capacitat de reflectir la realitat que viu tota la societat valenciana.

Aquesta realitat exigeix tenir una cadena de televisió on els valencians i les valencianes puguen emmirallar-se, una cadena que parle d'allò que ens interessa: maltractament lingüístic, finançament, espoli, corrupció... I sobretot, que torne a mostrar la riquesa i majestuositat de la llengua i la cultura valenciana.

La visió des de fora del País Valencià és que des de Madrid espolien només als bascos i catalans i no reflecteixen la nostra realitat. Des de fora també pensen que només som corrupció, que som aquella societat inútil que ens deixem maltractar i la nostra realitat és ben diferent. La nostra hi és la d'aquell poble valent que, girant les paraules d'Albert Rivera, és trencar-nos la cara perquè ens tracten en la nostra llengua.

Sense cap intenció manipuladora, simplement informativa i formativa, la nostra RTTV, juntament amb IB3 i TV3 i la resta de mitjans en llengua pròpia, ha de reflectir la situació que vivim, una tan crítica que no es comprendrà fins que la gent puga estar informada.

La nostra RTVV ha de renàixer així implicada en la nostra realitat, la de la majoria social, respectant i defensant els interessos del nostre poble treballador, començant per la gent treballadora de la pròpia RTVV.

Per una RTVV de qualitat i en la nostra llengua.
Per un espai comunicatiu propi.


Jodad, Joves pel Dret a Decidir del País Valencià, amb el suport de:

Enllaçats per la Llengua