El Mural Ràdio fa un convit a d'altres canals a treballar en xarxa per fer crèixer la ràdio en valencià

El Mural Ràdio, programa de ràdio impulsat per Escola Valenciana i dirigit per Amàlia Garrigós, ha llençat una crida a d'altres canals locals i comunitaris per unir-se a les emissions del programa, i poder seguir teixint una xarxa vertebradora de la ràdio en valencià.

El Mural s'hi ha adherit recentment al Manifest per un Espai de Comunicació en Català impulsat per Enllaçats per la Llengua i cerca paliar el dèficit a les ones quant a la presència de la nostra llengua i presentar un model de ràdio autoreferenciat al País Valencià


Missatge del Mural a les xarxes socials:


Avís a navegants de les ones hertzianes: Portem any i mig fent ràdio de manera voluntària amb l'impuls d'Escola Valenciana. Hi ha moltes emissores que emeten el nostre treball i anem teixint així una xarxa vertebradora. Fem una invitació a tots aquells canals locals i comunitaris que desitgen unir-se al Mural que us poseu en contacte amb nosaltres. Fins ara aquesta és la llista d'emissores que fan Mural: Ràdio Burjassot, Ràdio Cocentaina, Ràdio Godella, Ràdio Mislata, Ràdio Élite de Muro, Ràdio l'Om de Picassent, Ràdio Puçol, Ràdio Túria de l'Eliana, Ràdio Banyeres, Ràdio Klara, VOX UJI Ràdio, Ràdio Pego, Ràdio Sol d'Albal, Xtradio, Ràdio Terra, Cabiló Ràdio, Ràdio Malva, MediaUni de la Universitat de València, Ràdio Insurrecta, Ràdio Ibi, Ràdio LLosa de Ranes, Ràdio Canals, Ràdio Riba-roja, Ràdio Bètera i Pinoso Ràdio.
SEGUIM CREIXENT!