[Marxa de l'educació pública 29 de març a Ontinyent] Enllaçats amb la Plataforma PROU

 Les entitats que formen part d'Enllaçats per la Llengua (ExLL) saludem i donem tot el suport a la plataforma PROU, iniciativa que ha engegat tot just ara des d'Otinyent al País Valencià, i que vol aplegar en una mateixa lluita en favor de l'educació pública.   
 PROU és una plataforma formada per mares, pares, alumnes, mestres, professors/es, personal administratiu dels centres educatius, iaios i iaies, tios i ties, amics... al cap i a la fi, persones. Persones que estem preocupades pel futur de l'educació pública i en valencià. Persones que pretenem aturar els despropòsits, retallades i atacs contra l'educació pública que estem patint. PROU! Prou atacs contra l'escola pública i en valencià. PROU!


MARXA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA

El dia 29 de març des de la Plataforma PROU convoquem la Marxa de l'Educació Pública a nivell intercomarcal a Ontinyent. Començarà a les 17h a la Plaça de la Concepció i l'itinerari serà: Plaça de la Concepció - Avinguda Daniel Gil - recinte firal. En la Marxa ens acompanyaran les dolçaines i tabalets del grup ontinyentí El Regall i una batucada molt especial. 
Hem elaborat uns banderins perquè els pinteu i donem color a la Marxa. El color protagonista serà el verd. Per això, us animem a vindre a la Marxa amb samarretes verdes. La Plataforma PROU hem posat samarretes verdes, que formen part de Marea Verda País Valencià, al nostre blog. El preu? 4€ per als/les xiquets/es i 5€ per als adults. Les podeu demanar al correu de la Plataforma mateix: plataformaprou@gmail.com. Cal encomanar-les i fer el pagament abans del 15 de març. Al blog trobareu les mesures de les samarretes per a encertar-ne la talla, ;)

Quan acabe la Marxa, al pàrquing de la Sala Multiusos, ens espera la Festa de l'Educació Pública, coorganitzada per la Plataforma PROU i l'Ajuntament d'Ontinyent. A la Festa podrem gaudir de la contacontes Almudena Francés, el taller de Samarucs "Canta, balla i aprén", taller de xanques i de cabets i les actuacions de Paco Muñoz, Andreu Valor, Toni de l'Hostal, el tio Fredo, El Club solitary, Mai Mai, Zerocoma, Atzukak i més sorpreses!
Als tallers de la Festa trobareu una gimcana informativa sobre l'arranjament escolar, les supressions i la Lomqe.

És l'hora de dir PROU!! Per una educació pública, digna i en valencià. 
US HI ESPEREM!